KINO POD ALPAMI 2024

  • Vpisana dne 05.07.2024 ob 18:32
KINO POD ALPAMI 2024

KINO POD ALPAMI

Od 11. julija do 29. avgusta, s pričetkom ob 21.00 uri.

Pripravite se na četrtkove filmske večere pred MOJKINO Kranj. ⭐️

VSTOP JE PROST. 

Časovnica:

11.7.: Gepack 
18.7.: Barbie
25.7.: Kung Fu Panda 4
08.8.: Bob Marley
15.8.: Nesrečna bitja 
29.8.: Amen: Miran Rudan

V primeru dežja se bodo projekcije predvajale v dvorani. 

———

GEPACK: četrtek, 11. julij 

- Eden najbolj gledanih slovenskih filmov tega leta.
- V vznemirljivi pustolovščini se običajna pot na morje štirih prijateljev obrne na glavo, ko ugotovijo, da jih spremlja slepi potnik. Razkrije se nevarna mreža prevar, nepričakovanih zavezništev, junaki pa so postavljeni pred odločitve, ki bodo preizkusile njihovo prijateljstvo in zvestobo.

BARBIE: četrtek, 18. julij 

- Eden najboljših filmov prejšnjega leta in prejemnik 8 nominacij za oskarje.
- Barbie prinaša čarobno pustolovščino v svet sanj in domišljije. Živeti v Barbie deželi pomeni biti popolno bitje na popolnem mestu. Razen, če imaš popolno krizo eksistence. Ali pa si Ken. Z oskarjem nominirana Margot Robbie oživi kot slavna figurica Barbie, mišičasti Ryan Gosling pa njen Ken.

KUNG FU PANDA 4: četrtek, 25. julij 

- V filmu igra eden najslavnejših in najbolj neverjetnih mojstrov kung fuja na svetu.
- Zmajev bojevnik Po se sooča z novim sovražnikom, ki ogroža mir v dolini. Z novimi kung fu veščinami in pomočjo starih prijateljev mora premagati izzive in dokazati, da je pravi bojevnik zmaja. Pripravite se na akcijo, smeh in srčnost v tej animirani akcijski komediji, ki je primerna za otroke in odrasle.

BOB MARLEY: četrtek, 8. avgust 

- Biografski glasbeni film enega najbolj vplivnih glasbenikov vseh časov. 
- Film raziskuje življenje legendarnega reggae glasbenika. Prikazuje vzpone in padce njegove kariere, njegov vpliv na svetovno glasbo in njegovo neomajno vero v enotnost in ljubezen. S čudovito glasbo in globoko zgodbo, ta film ponuja navdušujoč pogled v življenje enega najbolj vplivnih glasbenikov vseh časov.

NESREČNA BITJA: četrtek, 15. avgust 

- Gotska drama, ki je prejela oskarja za glavno žensko vlogo.
- Mlado Bello Baxter k življenju obudi genialni in ekscentrični znanstvenik dr. Godwin Baxter. Toda lačna znanja in izkušenj Bella pobegne na razburljivo medcelinsko pustolovščino z razuzdanim odvetnikom Duncanom Wedderburnom. Film je intenzivna in strašljiva pustolovščina, primerna za ljubitelje mračnih dram.

AMEN Miran Rudan: četrtek, 29. avgust

- Osebna izpoved prepoznavnega slovenskega pevca zabavne glasbe Mirana Rudana.
- V filmu Miran povezuje svoje 40 letno glasbeno življenje v zgodbo, medtem, ko čez celoten film podajajo svoj pogled na ustvarjanje in življenje njegovi glasbeni prijatelji in tisti, ki so bili in še vedno so vpeti v njegovo življenje od začetkov, ko je bil pri skupini Nuclear 003, Moulin Rouge, Rendez Vous, Pop Design in do aktualne skupine Miran Rudan inDESIGN.